Nieuws 2020!

Het is lang geleden dat ik hier een tekst heb gepubliceerd!
Inmiddels zijn we in maart 2020.
Hartelijk dank aan allen voor jullie steun en betrokkenheid gedurende de jaren dat wij hier in Borel, in Rio de Janeiro, missionair werk doen. Afgelopen winter hebben we vrienden, kennissen, familie, en sponsors weer ontmoet bij ons bezoek aan Nederland in december en januari. Dit keer met ons gezin compleet (Nina is al bijna 2, en Pérola bijna 5 in april) en dochter van Magno (uit een eerdere relatie) Bia, en Milena, een meisje uit Borel die we thuis opvangen.

Magno is eind februari op reis geweest naar Ouro Preto, in Belo Horizonte waar hij 5 dagen mee deed met evangelisatie actie tijdens carnaval, samen met zes jongens en jonge mannen uit Borel en Bia en Milena zijn ook mee. Jeugd met een Opdracht organiseert deze bijeenkomst al 25 jaar, waarbij Brazilianen vanuit verschillende staten en ook andere nationaliteiten bij elkaar komen om te evangeliseren onder de carnavalsgangers in de historische universiteitsstad Ouro Preto. De bevolking van deze stad erkent de impact van het Evangelie en dankt voor de positieve veranderingen door de jaren heen. Magno schrijft jaarlijks het lied voor de evangelisatie.
We danken voor een gezegende tijd en veilige terugreis van Magno en de jongeren.

De eerste week van Februari begonnen we met het team van Jeugd met een Opdracht Borel het nieuwe jaar samen met dankzegging, gebed, tijd om Gods leiding te zoeken, en vergaderingen om te plannen voor de verschillende projecten. Het is goed om zo samen eerst stil te zijn, naar God te luisteren, voordat we tot actie overgaan. Ook zijn we dankbaar dat ons team is uitgebreid met drie nieuwe stafleden, een stel en een meisje die blijft voor 3 maanden,en er komen binnenkort nog meer stafleden om zich aan te sluiten bij ons team. We zijn ook blij dat dit jaar na een lange periode voor het eerst weer een DTS (discipelschapstrainingschool) organiseren, in mei, de cursus van 5 maanden van Jeugd met een Opdracht voor ieder die geinteresseerd God dieper te leren kennen en ook een roeping heeft om de zending in te gaan. 

Dit jaar zal Lieke zich meer richten op het begeleiden en ontvangen van vrijwilligers en teams, aangezien er steeds meer interesse is, en ook vanaf deze maand een gedeelte van de administratie overnemen, aangezien de andere persoon die verantwoordelijk hier voor is, de DTS gaat leiden. Ook start deze week het voetbalproject weer op, met twee nieuwe stafleden, we beginnen op de zaterdagochtend met de jongste groep. 

5 februari was de eerste schooldag op de Creche Semente in Borel, Pérola zit nu in groep 1 en Nina is ook voor het eerste naar de creche geweest. Na een week werd ze jammer genoeg ziek (eczeem en een soort bacteriele ontsteking van een wondje) waardoor ze weer twee weken thuis was met Lieke. We danken voor haar herstel, na een antibioticakuur, en nu gaat ze al weer naar de creche, ze is al weer snel gewend! Fijn dat ook zo Lieke weer werkzaamheden bij JOCUM kan verrichten. Pérola is ook al weer met de Nederlandse les begonnen en ze kreeg zelfs een compliment van de juf dat ze zo goed Nederlands spreekt. Het maandje in Nederland met de familie blijkt goed geweest te zijn ook in dat opzicht!

Hartelijk dank voor uw gebed,
groeten uit Rio, 
Lieke, Magno en de kinderen.
Contact -
liekeinrio@gmail.com


Verlof januari 2020, Goudriaan

Reacties

 1. Need a small business loan to get the working capital you need? Get quick & easy access to the funding you need,financing you need to help your business grow Quickly.Email: lendingcashhelpdesk@gmail.com
  Blog:https://capitallendingfince.blogspot.com/
  ===============================================================

  Een lening voor kleine bedrijven nodig om het benodigde werkkapitaal te krijgen? Krijg snel en gemakkelijk toegang tot de financiering die u nodig heeft, de financiering die u nodig heeft om uw bedrijf snel te laten groeien.
  Blog: https: //capitallendingfince.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts